23.4.13

tuhkatimantteja sun kai pitäis saada

Mulla on kaikki tosi hyvin, mutten kiellä etteikö vois paremminki olla. On koti, ruokaa, vaatteita, terveyttä ja mikä parasta, paljon läheisiä jotka auttaa, tukee ja välittää. Aidosti. Tunnen siis olevani todella onnellinen. Toki voisin omistaa oman kämpän, hemmetisti rahaa, porschen... No joo, mutta mun perhe on siis perussuoriutuja tyyppiä. Me omistetaan pieni omakotitalo, jossa on kyllä kaikki tarpeellinen. Se sisältää paljon hyviä muistoja, mutta myös karvaita pettymyksiä. Sieltä talosta on 12 sisarustani lähtenyt jatkamaan omaa elämää, muuttanut erilleen, lentänyt omille siivilleen. Vielä joskus on minunkin aika (toivottavasti aika pian).
          Niinku monet jo varmaan tietääki, ei meidän talossa ole televisiota, pelikonsoleita tai stereoita. Ei kylpyammetta, lasiovia tai terassia. Ei meillä ole hienoja kalusteita, trampoliinia tai tapetteja. Ei meillä haise raha. Meillä tuoksuu koti; elämä ja välittäminen. Meillä ei ole vara ostaa joka viikko uusia vaatteita, kalliita joululahjoja, ei tehdä ulkomaanmatkoja tai laskettelureissuja. Ei ostaa hienoja viinejä, tauluja tai astioita eikä meillä ole vara edes harrastaa kalliisti. Me ollaan perussuoriutujia, ei mitään hemmetin porvareita. Ja kyllä, olen onnellinen. Siksi ihmettelenki suuresti monien ystävieni asennetta. Mun elämä on pilalla, tää on täyttä paskaa, miks mä en..
          Eräs kaverini toivoi joululahjaksi mopoautoa ja pettyi karvaasti ku saikin käytetyn derbin. Meidän talossa on honda monkey jolla kaikki sisarukset on ihan yhtä hyvin päässy mopokauden läpi viilettään. Toinen kaveri soitti kerran, ku ei sähkökatkoksen takia nähny uusinta huippis jaksoa. Ja se tuntu ottavan tätä aivoon, paljonkin. Vittuuntuneena tähän ainaiseen valitukseen muistutin ettei meillä ole edes televisiota. Yksi ystävistäni valittaa ku tältä otetaan puhelin öiksi pois. Mulle maksettiin ensimmäinen puhelin kahdeksannella luokalla, siihen asti maksoin omat kännykkäni ja puhelinlaskut. Pari viikkoa sitten eräs ystäväni nalkuttaa että elämä meni pilalle ku jäi ryyppyreissu väliin. Piti koko viikonloppu vahtia pikkuveljeä. Voi sitä autuuden päivää jos minä saisin viettää kaksin koko viikonlopun pikkuveljeni kanssa. Se ois luksusta se, omistanhan maailman ihanimman pikkuveljen !
          Niin että miettikää oikeasti, onko kaikki "pilalla" ennenku niin väitätte. Nimittäin mä väitän, että aina voi mennä huonomminki ! Nauttikaa hyvät ihmiset siitä mitä teillä on ! Olkaa onnellisia siitä, mitä te saatte, älkääkä vittuuntuko siitä mitä ette saa. Pitäkää kiinni niistä ihmisistä, jotka rakastaa ja kunnioittaa teitä ja jättäkää ne pettävät luuseriystävät omaan arvoonsa. Elämä on annettu elettäväksi ja jos asenne on kohdillaan, siitä tulee huikea kokemus. Muista, että voit itse paikkaamalla omaa asennettasi vaikuttaa jokaiseen asiaan. Kaikista asioista löytyy OIKEASTI jotain hyvää ja jokaisen vitutuksen takaa paljastuu suklaisen suloinen hymy. Eikä se ole pelkästään tylsä klisee, vaan ihan tekstattu fakta!
Kaisa