3.6.12

Erilaisuun on rikkautta

Ekaksiki kiitos ihan tajuttomasti kaikista kivoista ideoista mitä tonne edelliseen postaukseen heititte ! Siellä oli oikeasti tosi monta sellasta mihin aijon tarttua ! Eka tulee tässä ; unelmien mies. Voi mahoton sentää. Jaja saa sinne yhä edelleen niitä toiveita nakella ! 

En tiedä miksi, mutta rakastan kaikkea erilaista ja vastakohtia yli kaiken. Ehkä arkisin asia on se, että kännykästäni soitetuimpien biisien listalta löytyy tälläkin hetkellä niiiin erilaista musiikkia. Metallia- kunnon akan tappoa. Voiko mikään olla parempaa lenkkiseuraa ! Klassista panhuilumusiikkia- voiko mihinkään nukahtaa paremmin ? Kunnon amispoppia- ehkä parasta ryyppyseuraa. Ja toki HIPHOPPIA, jossa sanat on niin tärkeitä. Että siinäpä pala yksitoikkoista musiikkimakuani. 
          Eräs seikka, mikä aiheuttaa aika ajoin paljonkin keskustelua, on mun miesmakuni. Tämmöset hemmetin älyvapaat erotiikantappajat, kuten Zac Efron, Brad Pitt ynnämuut Justin Bieberit on mun mielestä ihan täyttä roskaa. Mutta entäpä vaikka Sami Hedberg ! Näkee että tällä äijällä on jotai muutaki tekemistä ku ravata jossain hikisellä punttisalilla ja tylsillä lenkkipoluilla laskien jokaikistä kuluttamaansa kaloria. Kyllä äijälle pitää makkaran ja bissen maistua ilman seuraavan päivän morkkisjuoksulenkkiä. Ja huumori- sen pitää olla yhtä kieroutunu ku mulla. Paskaläppää ämmistä ja rasvaset yksityiskohdat intiimistä hommista. Sen lisäksi miehen pitää pystyä nauraan itelleen ja heittää läppää ilman että se kuulostaa kakstoistavuotiaalta teiniangstilta. Eli rajansa silläki. Miehen pitää olla gangsta, hyvällä tavalla. Joo ja joku puhetyyli. Saatan kuunnella tunnin jonku äijän puhumista. Joku S- tai R vika, jännä murre tai itekeksimiä sanoja ja sanontoja, onko mitään siistimpää ! No ei varmasti ole. Äijä saa olla melkei mitä vaa, kunhan se ei oo timmissä kunnossa oleva sinisilmänen herrasmies - yök.
        Entäs sitte minun kaiken karvaiset ystäväni. Kaveripiiriini kuuluu kaikkea metallimiehistä kevytrakenteisiin hippityttöihin. Muutama kunnon uskovainen ja isokasa niitä laitakaupungin nistejä. Ulkomaalaisia ja suomalaisia. Kympin oppilaita ja luokallejääneitä. Urheilijotai ja makkarapoikia. Parasta mitä tiedän, on just se että lähipiiristä löytyy niin erilaisia ihmisiä. Tai se että joku random tulee pottapäässä, pinkit verkkarit ja nokiankumisaappailla varustettuna bileisii. Parhautta, kerrassaan ! KUKAAN ei voi koskaan täysin ymmärtää mua tässää asiassa, koska rakastan kaikkea mistä muut ei pidä. Esimerkiksi lehmänpaskan tuoksu. Onko mitään kotoisampaa ! Ei varmasti ole !
Eilen siis Julle tuli meille, rillailtiin ja vietettiin tositosi hauskaa ! Muisteltii vanhoja aikoja, oltiinhan yläasteella samassa luokassa vuodenpäivät. Loistava tyyppi ja yks niistä harvoista jonka kanssa ei tarvi esittää yhtää mitää.  
Kiinnostaako politiikka? - Ei todellakaa. Koko sana saa metrisen kikulssonin kasvaa ohtaa
Seuraatko jääkiekkoa? - Mm lätkä ja aika ajoin Sm-liigaa
Tykkäätkä jääkiekosta? - Kyllä!
Oletko koskaan varastanut kaupasta mitään? -Voi kyllä olen.
Onko sinusta topissa oleva reikä hieno tai tyylikäs? :D - ON 
Mikä fiilis nyt ? - Tosi jees. Kesäloma alko vasta ja kaikkee muutaki mistä ei viitti ees kirjottaa vie
Ootko rohkee ? - Mä niin haluaisin tietää mitä tällä yritetään kysyä ? Että oonko rohkee missä ? Koska en pelkää mitään hemmetin hämähäkkejä, korkeita paikkoja, ruumiita ja mitä niitä nyt voi olla. Mutta sitte taas esimerkiksi pimeeseen vessaan mua ei stitte saa ei millään. Koska kaikkihan tietää että sieltä peilistä hyökkää saman tien kummitus silmille. Eli jos joku ihanuus haluais hitusen avartaa mulle tämän kysymyksen pointtia !?
Karkki vs suklaa? - KARKKI. Suklaa on hanurista
Mansikka vs vadelma? - mansikka
Harrastat musiikkia, soitatko jotain soitinta? - Minä laulan. Mutta osaan kyllä pianua soittaa vaikken  missään tunneilla oo rampannukkaa
Mitä sarjoja seuraat tällä hetkellä? - Salkkarit, salkkarit & salkkarit. Empä muuta oikeestaa seuraa. Putous 
mitä teet kun hermostut ? - Kuuntelen musiikia ja poltan tupakkaa. Mieluiten kävelyllä. Ja jos oikeasti vituttaa tosi paljon, plussaa on että vetä sataa kaatamalla. Se auttaa.
millainen olisi unelmien poikaystävä? - joo lue toi alku !
Kaisa