29.5.13

sillä oonhan suomalainen

Mummon vanhat villakalsarit koipiin ja letti ponnarille. Sukkahousut kirotaa alimpaan helvettii ja makkarapakettikasan lisäksi mukaan mahtuu paljo hyvää nestettä ja peräkontilline letkeetä eräjormailumeininkiä. Uikkaritki voi suosiolla jättää vaatekaappiin, ku kyseessä on paikka keskellä jylhää lapin mettää. Suomen luonto on vaan nii hemmetin nättiä, sanoo ihmiset mitä sanoo. Ja ku meitsi sanoo luonto, en tarkota mitään pääkaupunkiseudun ihkutus keinojärviä tai turhan suuria kauppakeskuksia, vaan puroja, puita ja kukkasia. Isoja peltoja ja jäätävän kokosia mettiä. Mustikoita ja ahomansikoita. Kärpäsiä ja talitinttejä ja talvisin niitä metrin lumikinoksia.
 Eli siis sitä kaikkea mihin täälä ehtii jo itte vittuuntua, sitä mitä ei oikeestaan kukaa muista arvostaa tarpeeksi.  Loistavan letkeetä meisinkiä, paskanjauhantaa ja hikeä. Mäkäräisiä, hyttysiä, paarmoja, hämähäkkejä, leppäkerttuja ja tulipa porojaki tervehittyä. Loistavat neljä päivää keskellä mettää ihanassa auringonpaisteessa, siitä on meikäläisen kesäloman alotus tehty !






Ehanaa kesälomaa niille kaikille joilla sellaanen on jo alkanu ! Pitäkää hauskaa; uikaa paljon ja riehukaa, nii meitsi ainaki aatteli tehä!
<3: KAISA