24.10.12

onni on saada se ketä kaikki muut eniten tahtovat

Meillä naisilla ei aina ole niin helppoa kuin miltä päällepäin saattaa näyttää. Jos laitamme lapset päiväkotiin, olemme julmureita. Jos taas jäämme itse kotiin, olemme luusereita. Jos teemme paljon töitä elättääksemme perheemme, menetämme viehätysvoimamme. Jos taas keksitymme itseemme, menetämme työpaikkamme.
           Ajatelkaapa tilanne; Nuori perheenäiti meikkaa, laittaa itsensä kauniiksi ja lähtee viihteelle. Ihmiset puhuvat että on epäsoveliasta, jopa hävytöntä. Jos taas hän ei laittautuisi, hän laiminlöisi ulkonäköään.
          Jos me naisena näytämme tunteemme, olemme herkkiä itkupillejä. Jos taas puremme hammasta emmekä näytä tunteitamme, olemme julmia, tunnevammaisia ja kylmiä kuin jäävuori. Jos käytämme minihametta, ärsytämme miessukupolvea tahallamme. Jos taas emme, meille tuomitaan rumat sääret. 
         Jos olemme virkeitä ja iloisia, ihmiset tahtovat tietää tarkan syyn siihen. Jos taas kiukkuisia ja vittumaisia, meillä on saletisti kuukautiset. Ja voi kuinka yksinkertaista. Jos olet älykäs nainen, älä vain näytä sitä kenellekkään. Jos taas et, sinun tulee ainakin olla pirun sievä ja hyvä kroppainen. 
- Ei ole onni saada se nainen ketä eniten tahtoo,
onni on saada se ketä kaikki muut eniten tahtovat. -