8.9.12

top 5 blogit

Tässäpä viisi eniten huomioni kiinnnitänyttä blogia ! Blogeja tuli tosi monta, joten karsin aika rankalla kädellä juurikin ensisilmäyksen perusteella blogeja pois. Joten, valitettavasti monta tosihyvää blogia jää mainitsematta. Kiitos vielä kerran kaikille linkkaajille, niitä oli tosi kiva selata ! :) Ps. Nää ei sitten ole missään järjestyksessä :)
http://nothinghurtslikethepain.blogspot.fi/
Mielettömän luonnollinen ja kaunis tyttönen kirjoittelee elämästään, kauneudesta, ajatuksista ja kaikesta mitä tämän ikäisen elämään mahtuu. Blogia somistaa ihanat, hyvälaatuiset kuvat. Suosittelen katteleen !
http://pirate-ships-and-fairytales.blogspot.fi/
Kaunis ja positiivinen bloggaaja. Myönteinen ja selkee blogi on mukaansatempaava ja tosi monipuolinen ! Bongasin jo ihan pienellä silmäilyllä mm. meikkejä, vaatteita, leivontaohjeita ynnämuuta. Kannattaa ehdottomasti tsekata ! Kuvat on isoja ja hyvälaatuisia mutta tekstin vähäisyydestä pikkupikku miinus.
http://jennaaasd.blogspot.fi/
Hirmu sulonen ja nätti bloggaaja kirjoittelee elämästään päiväkirja muodossa ihanan hyvälaatuisilla kuvilla höystettynä. Teksti positiivista ja selkeää, suosittelen !:)
http://keeponperfect.blogspot.fi/
Tosi kauniita, luonnonläheisiä ja tarkkoja kuvia blogi pullollaan. Kaunis bloggaaja ja selkeä blogi. Vaikka teksti on päiväkirjatyyppistä, se on tosi mielenkiintosta ja sitä on juuri sopivasti. Menkää kurkkii !:)
http://life-of-milja.blogspot.fi/¨
Mielettömän kaunis bloggaaja kirjoittelee elämästään, muodista, ajatuksista, meikeistä, vaatteista, hiuksista, ruuasta, ja kaikesta sopivasti ! Blogi sisältää myös erikoispostauksia mitä on aina kiva lukea. Suosittelen lämpimästi!

Älä vanno mitään, helvetistä itään kuljetaan. Älä vanno mitään, on matka pitkä voi käydä mitä vaan

Mä ootan että alkaa ruska. Puut saa ihanan syksyisen värin. Maassa on suuria, värikkäitä lehtikasoja joissa voi kieriä. 
Siilit rakentaa sinne pesän, mutta sitä ennen aion koluta jokaisen. 
Mä ootan että sataa lunta. Että voi tehdä lumeen jälkiä. Enkeleitä ja lumiukon. Ehkä yhden linnan. 
Mä ootan että tulee joulu. Lahjoja ja pukki. Rauhaa ja rakkautta. 
Odotan kesää. Lomaa, lämpöä ja vapautta.
Odotan kokoajan jotain.
 Koko ajan tiima liukuu lasissa, mutta koskaan se ei lopu.
 Ei, koskaan ei ole täysin valmista. Täysin hyvä olla. 
Ei koskaan ole täydellistä elää juuri siinä hetkessä.