14.5.12

sanoinko koskaan, että sua rakastin ?


Meillä oli maailman täydellisin äitienpäivä, ja onhan se nyt sanomattakin selvää, omistanhan maailman täydellisimmän äidin ! Aamulla heräiltiin ennen kahdeksaa, katettiin aamupalaa pöytään ja vietiin äitille aamukahvit sänkyyn. Lahjottiin muutamalla paketilla ja laulettiin : "On taas aika hyasinttien, usko pois sua äiti aattelen. Sinä siellä, minä täällä jossakin. Sanoinko koskaan, että sua rakastin? " ..  Vanhempia sisaruksia kävi tuomassa äitienpäiväterveisiä. Laiteltiin yhdessä ruokaa ja lauleltiin vielä monetmonet laulut. Kanniskeltiin äitiä "kuningastuolissa" ja pelailtiin koko perheellä aliasta. 
Seurusteletko ? - En
Oletko koskaan seurustellut? -Olen kyllä
onko sulla ollu monta poikaystävää ? - viisi
mikä on tärkeintä seurustelukumppanissa? - se että pystyy luottamaan molemmin puolin Ja ettei sitä tarvitse hävetä, ja että se kohtelee sua hyvin !
oletko tälllähetkellä ihastunut/rakastunut? En
Millaiset olisivat unelma treffisi? Joku kiva leffa hyvän ruuan merkeissä. Selvinpäin.
Yrittääkö sua iskee monet pojat? -Erikoinen kysymys. Eipä kai?:D
Onko sulla paljon kavereita ? -On aika paljon, mutta tosiystävät, joita minulla on, on kaikki yli viiden vuoden takaa
paras ystäväsi? - En omista sellaista, kaikki ystävät on mulle yhtä tärkeitä !:)
Keitä sun perheeseen kuuluu ?Kotona asuu isä,äiti, pikku- ja isoveljet. Sen lisäksi ympäri Suomea minulla asuu 12 sisarusta !
oletko läheinen perheesi kanssa?No kohtuulailla. Vietän aika paljon aikaa vanhempien sisarusten ja pikkuveljeni kanssa
Jos maapallolta kuolisi kaikki ihmiset ja saisit säästää vain yhden, kenet säästäisit ? - Isosiskoni Mirjan. Sillä on elämälle annettavana enemmän kuin kellään muulla. Toisten auttaminen on hänellä veressä ja ikuinen pirteys ja hyväntuulisuus tuo myös muille jokaiseen päivään jaksamista !
Kaisa