4.5.13

mä nautin siitä tunteesta kun sanon hyvää huomenta ja nään jotain riemua ohi kulkijan ilmeestä

                       Olisiko aivan liikaa pyydetty, jos tänään jokainen hymyilisi edes vähän? 
 Jos edes pikkusen näyttettäisiin positiivistä naamaa, sateesta huolimatta? 
Jos vaikka tervehdittäis tuntematonta vastaantulijaa?
Pieni hymy, on auringonpaiste. 
Hymy voittaa sateen ja myrksyn.
Pieni hymy voi pelastaa päivän, auttaa jaksamaan,
rohkaista ja luoda mielihyvää. 
Pieni hymy tekee terää sekä sen antajalle, että vastaanottajalle. 
Hymyn antajalta ei vaadi paljoa nostaa suupieliä, mutta hymyn saaja voi oikeasti saada tuntemaan itsensä tärkeäksi. Pidetyksi ja rakastetuksi.
                                          Jos tänään hymyillään? Edes ihan vähän. Jooko?
Hyvä ruoka saa aina hymyilee. Siis oikeesti hyvä ruoka eikä mikään kahenkytä litran ämpäri irttareta. Hyvät ystävät joitten kans päivä tuntuu puolelta minsalta. Joiden kans voi jutella, nauraa, heittää häppää, tai vaikka istua ilkosillaan tiskialtaassa ja höröttää maailma suurille ja pienille iloille ilman että sitä tarvittee lukee iltalehen lööpeistä seuraavana aamuna. Mut saa hymyileen iloset, ittekseen höpöttelevät vanhukset, ällöttävän makeilevat pariskunnat, sulostakin sulosemmat pikkulapset, oma rakas äitee ja jokaikinen sisarus. Jokanen pienenpieni ylläri, aamukahvi sänkyyn tai valmiiks siivottu kämppä saa meitin hehkumaan. Hassuttelu ja hulluttelu. Siis jos saan meikata Arton diivan näköseks pikkupissikseksi, tai jos sadan tai parinki sadan metrin matkat oikasee autolla pyörätietä pitkin, nii onko se nyt nii just. Jos ohimennen huudan vastaantulijalle huomenet ja saan iloosen hymyn takas, meiti hymähtelee vielä viien minuutin päästäki. Hyvin mennyt mmlätkä peli saa aidosti hyvä fiiliksen pintaan, se että kuulee olevansa tärkeä ja pidetty ja se että tuntee olevansa hyvä jossakin.




Käytiimpä kalajoella hitusen juhlistaan sitä, että kaikki pääsykokeet on nyt ohi.! Mukaan tempautu Tuomas, Miia & Artsi ja oli muute pikkaase leppone päivä vaikkei ny nii kamalan kuuma biitsi ilma ollutkaa..
PS. niille jokka ei tienny, täsä eka haastepostaus000, tosta alemmasta postauksesta voitte lukee lisää
Mutta nyt ; mikäs teitä hymyilyttää ?
Kaisa