14.6.12

anna mun olla syypää sun hymyyn

Olen kuin laiva avomerellä.
Seilaan edes takaisin
minulla vain ei ole päämäärää.
Välillä vastaan tulee kiviä,
kierrän ne, mutta
jos laiva osuu pohjaan,
jään jumiin. 
Jolle kukaan auta minua,
jään paikalleni.
Siinä seison,
kunnes lahoan.
Mutta jos joku pelastaa minut,
voin jatkaa seilaamista.
Huolettomana ja
intoa puhkuen.
Kaisa


HAASTE 2

Tälle ämmälle tulee näitä haasteita, vissii luulevat että menee liia helepoksi muute. Mutta kiitos paljo tytöt
Ja mähän en tätä eteenpäin jakele, vaan haastan jokaikisen bloggaajan tekemään tätä, sillä tämä saa OIKEASTI muistamaan miten paljon hyviä asioita on olemassa !(:
Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (.jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (ja linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

1. MUSIIKKI
- No siis tämähän on yks niistä asioista, joka tepsii ainaki minun osaltani ihan kaikkeen ! Jos vituttaa, luurit korvalle ja elämä rullaa. Jos on hulppee fiilinki, luurit korvalle ja fiilikset on vielä enämpi katossa. Laulaminen lavalla tai suihkussa, pianon limputus juhlissa tai yksikseen, ihan mitä vaan, mutta musiikki miehen tiellä pitää ! 

2. KAVERIT
- Tarpeeksi hyvä jengi koossa ni paskakaivon tyhjennyski tuntuu mukavalle, ihan testattu juttu ! Tai sit vaan puhuminen, syöminen, laulaminen , ihan mitä vaa kavereiden kanssa, ni johan on lepposa fiilinki !

3. KIRJOITTAMINE♥ 
- Jos ärsyttää, kynä kätee ja alkaa tekstiä tulee. Kaikki vitutuksen aiheet vaan ylös, ni kohta naurattaa. En tiiä kaikilla, mutta näin mulla on. Niinku viimepostauksessa kerroin, on niin tavattoman ihana kirjottaa ku se on semmonen ystävä, joka ei keskeytä. Antaa jauhaa vaa. Eikä siinä tarvi olla mitää kummosta, vaikka vaan tavallista paskanjauhantaa. Tai jos on hirmune ikävä jotaki, ni ku vähä aika kirjottelee omiaa, ni tuntuu että se tyyppi ois siinä vieressä, ihan mahtavaa ! Kantsii kokeilla !

4. OMA AIKA
- Jos ärsyttää, on mukavaa, tekee mieli ajatella tai muuten vaa, ni ku on yksin vähä aikaa nii olo on just hyvä ! Kaikkein paras on jossain jokivarressa istua, kuunnella musiikkia ja poltella tupakkia. Ei tarvi välittää mistää mitää ku on yksin, ei tarvi vääntää väkisin jotain juttua, voi vaan olla ja unohtaa ihan kaiken ! 

5. RUOKA
- Siis onhan se nyt sanomattaki selvää .. Mättöö ylähuulen alle ni hymy on korvissa asti saman tien !

6. LIIDAILU
- Joo älkää kysykö mitä tää meinaa, mulla ei nimittäi oo mitää hajua. Isosiskon kaa on tapana "mentäiskö?"  ja sit vaan talla pohjaan ja mennään sinne minne nokka osottaa. Siis seikkailee, liidailee. Mennää vaa ! Kunhan on poissa kotoa, poissa siitä missä tuntuu pahalle olla, niin on hyvä.

7. ULKOSAUNA
- Yksin, muutama saunaolut peesii. Makkara kiukaalle ja musiikkia. Aivan tajuttoman upiaa, suosittelen !

8. LAPSET
- Saa mut aina hyvälle tuulelle. Siis lapsi ku lapsi, ne on aitoja eikä niillä oo mitää kamalia paineita tämän elämän kanssa. Sitä paitsi lapsen suusta kuullaan totuus, mikä nyt on ihan täyttä valetta. Mut kumminki. Ei voi olla hymyymättä ku lapsosten kaas pääsee vääntää keissii. Ja ne on ihan tajuttoman onnellisia siitä mitä niillä on, ei ne oota et ne sais kuun taivaalta ja kakskytä tonnia. Retki leikkikentälle riittää !

9. MUN ÄIJÄ
- Sitähän nyt ei varmaan tarvi selitellä sen kummemmin, sehän nyt on sanomattaki selvää ku omistan semmonen hymypojan :3 

10. LUONTO♥
- Ei varmaa ole kellekkään jääny epäselväksi jotka on lukenu näitä uusimpia postauksia. Plussaa tulee roimasti jos lähettyvillä on vettä, vesisade on kans ihan okei !
Ja tätä listaa ois voinu oikeasti jatkaa loputtomiin !  Täsä on pari vikapäivää vaa rellestetty, lähinnä istuttu torin pinnassa ja jauhettu kakkelssonia ja nyt sitte taas vois rauhottua ! Nyt ulkoilee, heippodei ja ihanat torstait !:)
Kaisa