1.6.12

Meillä tuoksuu koti ; elämä ja välittäminen

Mulla on kaikki tosi hyvin, mutten kiellä etteikö vois paremminki olla. On koti, ruokaa, vaatteita, terveyttä ja mikä parasta, paljon läheisiä jotka auttaa, tukee ja välittää. Aidosti. Tunnen siis olevani todella onnellinen. Toki voisin omistaa oman kämpän, poikakaverin, porschen... No joo, mutta mun perhe on siis perussuoriutuja tyyppiä. Me omistetaan pieni omakotitalo, jossa on kyllä kaikki tarpeellinen. Se sisältää paljon hyviä muistoja, mutta myös karvaita pettymyksiä. Sieltä talosta on 12 sisarustani lähtenyt jatkamaan omaa elämää, muuttanut erillee, lentänyt omille siivilleen. Vielä joskus on minunkin aika.
          Niinku monet jo varmaan tietääki, ei meidän talossa ole televisiota, pelikonsoleita tai stereoita. Ei kylpyammetta, lasiovia tai terassia. Ei meillä ole hienoja kalusteita, trampoliinia tai tapetteja. Ei meillä haise raha. Meillä tuoksuu koti ; elämä ja välittäminen. Meillä ei ole vara ostaa joka viikko uusia vaatteita, kalliita joululahjoja, ei tehdä ulkomaanmatkoja tai laskettelureissuja. Ei ostaa hienoja viinejä, tauluja tai astioita. Ei meillä ole vara harrastaa kalliisti, vaikkapa ratsastusta. Me ollaan perussuoriutujia, ei mitään hemmetin porvareita. Ja kyllä, olen onnellinen. Siksi ihmettelenki suuresti monien ystävieni asennetta. Mun elämä on pilalla, tää on täyttä paskaa, miks mä en..
          Eräs kaverini toivoi joululahjaksi mopoautoa ja pettyi karvaasti ku saikin käytetyn derbin. Meidän talossa on honda monkey jolla kaikki sisarukset on ihan yhtä hyvin päässy mopokauden läpi viilettään. Toinen kaveri soitti kerran, ku ei sähkökatkoksen takia nähny uusinta huippis jaksoa. Ja se tuntu ottavan tätä aivoon, paljonkin. Vittuuntuneena tähän ainaiseen valitukseen muistutin ettei meillä ole edes televisiota. Yksi ystävistäni valittaa ku tältä otetaan puhelin öiksi pois. Mulle maksettiin ensimmäinen puhelin kahdeksannella luokalla, siihen asti maksoin omat kännykkäni ja puhelinlaskut. Pari viikkoa sitten eräs ystäväni nalkuttaa että elämä meni pilalle ku jäi ryyppyreissu väliin. Piti koko viikonloppu vahtia pikkuveljeä. Voi sitä autuuden päivää jos minä saisin viettää kaksin koko viikonlopun pikkuveljeni kanssa. Se ois luksusta se, omistanhan maailman ihanimman pikkuveljen !
          Niin että miettikää oikeasti, onko kaikki "pilalla" ennenku niin väitätte. Nimittäin mä väitän, että aina voi mennä huonomminki ! Nauttikaa hyvät ihmiset siitä mitä teillä on ! Olkaa onnellisia siitä, mitä te saatte, älkääkä vittuuntuko siitä mitä ette saa. Pitäkää kiinni niistä ihmisistä, jotka rakastaa ja kunnioittaa teitä ja jättäkää ne pettävät luuseriystävät omaan arvoonsa. Elämä on annettu elettäväksi ja jos asenne on kohdillaan, siitä tulee huikea kokemus. Muista, että voit itse paikkaamalla omaa asennettasi vaikuttaa jokaiseen asiaan. Kaikista asioista löytyy OIKEASTI jotain hyvää, eikä se ole pelkästään tylsä klisee, vaan ihan tekstattu fakta
 Ahh , onko mitään rentouttavampaa ku pitkä kävelylenkki joella, römppävaatteilla vesisateella. NO EI OLE

kyllä, mulla on kaulassa risti kuten näkyy.... EIKU TÄ 



Isoveli valmistu tänään koneistajaksi ja pikkuveli hakee huomenna vikan todistuksen ala-asteelta. Huih kuinka tää aika oikeasti rientää.. Tänään aijon vesisateesta huolimatta vetää lämpimät kamppeet päälle ja juosta taas joelle, se on sitä parhautta ! 

Motto ? - Aina voi mennä paskemminki !
Kauanko olet blogannut? - Kirjoittelin jo aijemmin sellasta mielipidepainotteista blogia, mutta tämän blogin aloitin tammikuussa. Eli noin viisi kuukautta.
Miten alunperin rupesit pitämään blogia? - Kaapit alkoivat täyttyä käsin kirjoitetuista runoista, novelleista, laulujen sanoista ym, joten päätin kirjoittaa ne koneelle. Sitte ajattelin julkaista niitä netissä. Noin vuoden ajan julkaisinki, kunnes kirjoittelulle ei enää jäänyt aikaa ja inspiraatiokin oli hukassa asuntolaelämän takia. Sen takia poistin sen blogin ja nyt tammikuussa aloitin tekemään tätä vähä lifestyle painotteisempaa blogia, johon kuitenki sekoitan mielipidetekstejä, ja joskus novellejaki. Eli täysin kirjoitusten pohjalta. Ei kuvien.
Mikä bloggauksessa on parasta ? - Se että saa tehä kaiken just niinku haluaa. Pääsee kirjoitteleen omat ajatukset ylös ja saa kannustusta ja piristystä lukioiden kommenteista !
Mikä huonointa? -Ehkä ne anonyymit jotka yrittää joka hemmetin tavalla urkkia yksityiselämää
Miten saat ton youtube biisi jutun tollaseks siistiks tänne blogiin? En tiiä enää itekkää:D
Mitkä on sun kolme suosikkiblogia? -
1.Ihan ehdoton ykkönen on kyllä tää:  LET`S FAKE IT . Toi muija on niinku niiiin monessa asioissa (Tähän mennessä kaikessa) mun kanssa samoilla linjoilla, että ei mitään järkeä. Asiat joista se postailee on jollain tapaa tärkeitä ja ajankohtasia, mutta silti niin hupasia. Ja se kerrontatyyli. Nam. Okei, idea on se että ne kaikki on negatiivisia, mutta just tollasta tarvitaa, suomen tulevaisuus ! Kaikki pointsit multa sinne päi!
2. Timmi kakkonen on tässä :  With all love. Jeminan kans oltiin samalla luokalla ja on kyllä loistava tyyppi ! Tyttö keskeytti bloggaamisen ja aloitti nyt uudestaan, enkä todellakaa aijo enää päästää sitä hyppysistäni ! 
3. Puolituttuni Hennan blogi : 0108 . Uskomattoman upean näkönen nainen, joka omistaa maailman täydellisimmät hiukset ! Niin ja senkin takia pidän blogista, sillä sieltä bongailee just tosi usein omia tuttuja !
Kaisa