18.7.13

syksyn puolesta

Mitä lähemmäs syksy meitä hiiviskelee, sitä enemmän mä kuulen kitinää ja natinaa, kuiskimista ja huutelua sen huonoista puolista. Alkaa koulut, tulee kylmä. Luonto muuttuu ankeeks, ja kesän vapaus muuttuu hektiseksi hössötykseksi. Kaikki on niin hirmu surkeesti ku tulee syksy. 
Meitsi rohkenee olla eri mieltä. Mun mielestä on ihanaa että elämä ei oo pelkkää lomaa ja lorvimista, vaan että syksyllä saa alottaa koulun (varsinki nyt ku saa alottaa uuden koulun). 
Luonto ei todellakaan muutu ankeeks, vaan just päinvastoin, alkaa kukoistaa sitäki enemmän. On ihana vetää kaikki kivat syys- ja talvivaatteet esiin. 
Nauttia pitsistä, villasta ja untuvasta kesän kevyiden hepeneiden jälkeen. 
Mun mielestä syksy on loistava vuodenaika. Mikään ei oo niin mahtia ku kävellä pimeellä kadulla, vettä satelee hiljalleen ja erivärisiä puiden lehtiä on joka puolella. Taustalla soi hausmyllyn ikävä lokakuu. 
Syksy  







Nää kuvat on viime syksyltä. Ihan loistavaa aikaa oli ! Nauttikaa oikeesti tekin tästä syksystä, se on sen arvosta, ja sitä paitti elämä on niin paljo helpompaa jos ettii ne hyvät puolet kaiken paskan joukosta !
                                                                     ♥ℒℴѵℯ Kaisa