8.9.12

top 5 blogit

Tässäpä viisi eniten huomioni kiinnnitänyttä blogia ! Blogeja tuli tosi monta, joten karsin aika rankalla kädellä juurikin ensisilmäyksen perusteella blogeja pois. Joten, valitettavasti monta tosihyvää blogia jää mainitsematta. Kiitos vielä kerran kaikille linkkaajille, niitä oli tosi kiva selata ! :) Ps. Nää ei sitten ole missään järjestyksessä :)
http://nothinghurtslikethepain.blogspot.fi/
Mielettömän luonnollinen ja kaunis tyttönen kirjoittelee elämästään, kauneudesta, ajatuksista ja kaikesta mitä tämän ikäisen elämään mahtuu. Blogia somistaa ihanat, hyvälaatuiset kuvat. Suosittelen katteleen !
http://pirate-ships-and-fairytales.blogspot.fi/
Kaunis ja positiivinen bloggaaja. Myönteinen ja selkee blogi on mukaansatempaava ja tosi monipuolinen ! Bongasin jo ihan pienellä silmäilyllä mm. meikkejä, vaatteita, leivontaohjeita ynnämuuta. Kannattaa ehdottomasti tsekata ! Kuvat on isoja ja hyvälaatuisia mutta tekstin vähäisyydestä pikkupikku miinus.
http://jennaaasd.blogspot.fi/
Hirmu sulonen ja nätti bloggaaja kirjoittelee elämästään päiväkirja muodossa ihanan hyvälaatuisilla kuvilla höystettynä. Teksti positiivista ja selkeää, suosittelen !:)
http://keeponperfect.blogspot.fi/
Tosi kauniita, luonnonläheisiä ja tarkkoja kuvia blogi pullollaan. Kaunis bloggaaja ja selkeä blogi. Vaikka teksti on päiväkirjatyyppistä, se on tosi mielenkiintosta ja sitä on juuri sopivasti. Menkää kurkkii !:)
http://life-of-milja.blogspot.fi/¨
Mielettömän kaunis bloggaaja kirjoittelee elämästään, muodista, ajatuksista, meikeistä, vaatteista, hiuksista, ruuasta, ja kaikesta sopivasti ! Blogi sisältää myös erikoispostauksia mitä on aina kiva lukea. Suosittelen lämpimästi!

13 kommenttia:

  1. Anonyymi8/9/12

    no olitpas osannut harvinaisen massat ja tylsät blogit valita. t: katkera, huonohäviäjä joka ei uskalla huudella omalla nimellään lol

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä itte näin näissä blogeissa jotain mitä varmasti kaikki muut ei nää. Mua ei kiinnosta lukee tylsiä, kuuluisia muotiblogeja. Ei mitään angstipaskaa tai muutakaan. Mutta mä itte pidin näistä, ja sehän se oli tarkootus :)

      Poista
  2. Voieeii, kiitos tosi paljon! Oli tosi kiva yllätys :) !!♥

    VastaaPoista
  3. Kiitoksii paljon! (:

    VastaaPoista
  4. Tosi kivan oloisia blogeja ! Täytyy kyllä myöntää että odotin vaan vähä tekstipainotteisempia :)

    VastaaPoista
  5. oho tää tuli vähä yllätyksenä :D mutta voi kiitoss !! :)

    VastaaPoista
  6. Oho, no kiitos ! Tuli aika yllätyksenä ja vielä sanoit kauniiksi, ja kehuit blogia varmaa enemmän kui tarpeen, kiitos paljon ! :)

    VastaaPoista
  7. Hah, nyt nää arvostelusi luettuani ymmärrän hyvin, miksei blogini päässyt parhaiden joukkoon. x-D Mut onnea viidelle parhaimmalle, täytyy muistaa tulla täältä kattelemaan lukemista, jos on tylsää. .-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. haaah :) mut siis oikeesti, mulla jäi esittelemättä tositosi monta hyvää blogia !

      Poista

Kaikki risut & ruusut tervetulleita,
mutta jätäthän asiattomat kommentit heittämättä
kiitos ! :)